„Echipa câştigătoare”, în grup, la Prefectură: junele Dragoş Predescu l-a înlocuit pe Emanuel Soare ca subprefect de Argeş

Date:

Share post:

După numirea în funcţia de prefect de Argeş a avocatului Radu Perianu, despre care se ştie că e un „cîţist” de vază, aflat la cuţite cu conducerea PNL Argeş („orbanişti” mai toţi) şi preşedintele organizaţiei, deputatul Adrian Miuţescu, era de aşteptat ca şi cei doi subprefecţi, Emanuel Soare şi Lucian Ionescu, să fie înlocuiţi cu membri ai „echipei câştigătoare”.

Primul a „picat” fostul prefect şi subprefect, universitarul Emanuel Soare, al cărui înlocuitor este junele Dragoş Predescu, în vârstă de numai 25 de ani.

Avocat ca şi dl Perianu, al cărui colaborator la cabinetul de avocatură este (îi spunem colaborator ca să folosim un termen elegant; altminteri, între un avocat de talia lui Radu Perianu şi un puşti aflat la început de carieră, e clar cine cară servieta primului), tânărul Predescu a fost mai înainte vreme şeful elevilor liberali (există şi aşa ceva), apoi al tineretului liberal din Piteşti, poziţie pe care şi-a pierdut-o din cauza orientării sale cîţiste într-o „orbanizaţie” cum e cea a PNL Argeş.

Guvernul a oficializat, în această după-amiază, numirea lui Dragoş Predescu ca subprefect de Argeş. Dl Soare, cadru didactic universitar, se va reîntoarce, probabil, la catedră.

sursa foto: Facebook/Dragoş Predescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Teatrul Alexandru Davila Pitești, la festivaluri de teatru la Suceava, Buzău și Reșița

Actorii de la Teatrul Alexandru Davila din Pitești vor...

Muzica zilelor noastre: O simfonistă dedată rockului

Nimeni alta decât instrumentista bucureșteană Natalia Pancec. Șef partidă...

(Galerie foto) La Boteni, canalizarea pute ”în limitele maxim admise de lege”

Mai mulți cititori ne-au semnalat că la Lunca, în...

Tot ce trebuie să știi despre jocul American Poker 2

Cazinourile online se remarcă prin fapul că oferă atât...