„Este înțelept sau nu să redeschidem școlile, în contextul apariției noilor mutații ale coronavirusului?  Focarul cu noua tulpină înalt contagioasă din Marea Britanie, descoperit recent la o școală din București complică și mai mult lucrurile”, se arată într-un articol publicat azi pe pagina de internet a postului Radio France Internationale, în limba română (RFI România) şi semnat de Anca Năstase.

„Un lucru știm sigur, că ministrul Educației a exclus ca elevii să revină în școli într-un scenariu hibrid, pentru că s-a dovedit ineficient…

„…Şcolile trebuie deschise, măcar în localitățile unde nu sunt probleme, apreciază Cristina Tunegaru, profesor de limba română la o școală din București. Care mai spune că dascălii ar trebui să fie un exemplu în ce privește vaccinarea”, a declarat pentru RFI doamna Cristina Tunegaru, profesor de limba şi literatura română la o şcoală din Capitală.

Tot dumneaei a remarcat, însă, cu tristeţe, că foarte mulţi dascăli refuză încă vaccinarea, spunând că e nevoie de o campanie de informare mai bine articulată.

Prim-ministrul Flroin Cîţu a declarat, recent, că o decizie privind redeschiderea sau nu a şcolilor va fi luată în data de 2 februarie.

Articolul din care am citat aici poate fi lecturat accesând link-ul de mai jos:

https://www.rfi.ro/social-129846-deschidem-scolile-acum-sau-mai-asteptam-de-ce-parintii-vor-avea-de-luat-o-decizie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here