Înfrângerea din etapa trecută, de acasă, în faţa formaţiei Chindia Târgovişte, a pus cireaşa pe tortul tensiunilor din interiorul FC Argeş.

Practic, în numai două etape (înfrângere şi în cea precedentă, la Bucureşti, cu Metaloglobus), FC Argeş a pierdut contactul cu plutonul fruntaş.

Normal, nici oamenii nu mai vin la meciuri. Pe de o parte, pentru că echipa merge mai slab, iar pe de altă parte, şi dacă ar merge din victorie în victorie, promovarea tot nu ar fi posibilă.

Preşedintele lui FC Argeş, dl Cristian Gentea, pare decis să rupă pisica în două.

„De-aia nu vin suporterii la stadion pentru că nu au ce să vadă. E evident acest lucru. Vom stabili un target (adică un obiectiv, pe româneşte – n.r.) clar…şi dacă nu este îndeplinit, atunci vor pleca mai multe persoane. Nu putem să mergem înainte în acest fel”, a declarat, revoltat, dl Gentea.

Vizat e antrenorul principal al echipei de fotbal, dl Emil Săndoi, căruia i se reproşează – şi nu e prima dată – că nu reuşeşte să îşi capaciteze corespunzător jucătorii.

Mâine, de la ora 16, la club se anunţă o şedinţă cu scântei a Consiliului de Administraţie, care s-ar putea lăsa cu demiteri.

În foto, un instantaneu de la meciul cu Chindia, scor 0-1.

sursa foto: FC Argeş Fans/Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here