După ce primele două etape ale noii ediţii de campionat au însemnat tot atâtea eşecuri fără gol marcat, FC Argeş a arătat aseară, la Mediaş, că nu asta e aevărata faţă a echipei. Alb-violeţii au început tare meciul şi au deschis repede scorul, prin Cristi Tănase, deşi mai putea marca chiar în debutul partidei, prin Lupeta (foto).

Gazdele au revenit în joc după ce s-au dezmeticit un pic, au egalat prin Filip şi chiar au preluat conducerea prin golul marcat de Matricardi, beneficiar al unei degajări ratate de Lupeta. Spre lauda lor, piteştenii au căutat egalarea până la ultimulfluier al arbitrului. Şi au găsit-o: Viana a marcat un gol de generic, cu un lob de generic, dintr-un unghi închis, în minutele adiţionale dictate de arbitru.

Rezultatul final, 2-2, e unul echitabil din punct de vedere al jocului prestat de ambele formaţii. FC Argeş a meritat acest punct, chiar dacă el a fost smuls pe final de joc. E un punct de moral, o gură de oxigen, mai ales în condiţiile în care el a fost obţinut în faţa lui Gaz Metan, la Mediaş, de o echipă a Argeşului din care au lipsit două piese de bază, Tofan şi Palic, ambii accidentaţi.

De asemenea, ni se pare de bun augur faptul că Lupeta a început să „mişte” câte ceva. Chiar dacă n-a marcat, portughezul a avut o prestaţie mai bună decât în primele două etape şi începe să pună probleme defensivelor adverse. Nici nou venitul Said, titularizat oarecum neaşteptat, nu s-a mişcat rău deloc, ţinând cont că abia dacă are la activ 3-4 antrenamente cu echipa.

Cealaltă echipă argeşeană, CS Mioveni, va juca luni seară, de la 18,30, la Sfântu-Gheorghe, cu Sepsi.

sursa foto: Facebook/Fotbal Club Argeş Piteşti/Alex Vereş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here