Dumnezeu a creat Femeia pentru că a fost profund nemulţumit de cum i-a ieşit prima Sa creaţie, Bărbatul

Date:

Share post:

Profesorul universitar Răzvan Onofrei, de la Politehnica din Bucureşti, scria cu ceva vreme în urmă că Dumnezeu a creat Femeia pentru că a fost profund nemulţumit de felul în care i-a ieşit prima Sa creaţie, Bărbatul.

Frumos spus; de aici rezultă că nici Dumnezeu nu e chiar perfect, din moment ce a nimerit perfecţiunea, adică Femeia, abia din a doua încercare.

Dumneavoastră sunteţi, însă, perfecte, doamnelor, domnişoarelor. Şi sunteţi mai puternice decât majoritatea bărbaţilor, care suntem, cei mai mulţi dintre noi, nişte copii mari, capricioşi şi mofturoşi.

Sunteţi puternice şi în vremuri de pace, dar şi în vremuri de război. Uitaţi-vă la cei mai dârji inamici ai Rusiei agresoare: nu sunt nici Rishi Sunak, nici Emmanuel Macron, liderii unor ţări puternice, ca Marea Britanie şi Franţa, ci Kaja Kallas şi Sanna Marin, femeile care conduc, ca prim-ministru, Estonia şi Finlanda.

Pentru site-ul nostru lucrurile sunt clare: din cei aproape 5.200 de urmăritori, peste 3.500 sunt femei. Iar în grupul nostru de Facebook, bărbaţii reprezintă doar circa 37%.

Dacă ne încearcă vreun regret azi, de 8 Martie, acela e că sunteţi prea puţine în Parlament, prea puţine în fruntea conducerii treburilor obştii, în general. Iar între acelea care sunt, totuşi, în frunte, unele nu sunt cele mai merituoase dintre dumneavoastră. Pentru că dac-ar fi, ne-ar fi tuturor mai bine.

Vă mulţumim acelora care sunteţi alături de noi şi transmitem, tuturor, cele mai bune gânduri din partea noastră, a celor câţiva bărbaţi care muncim la acest site. Vă dorim tuturor să aveţi parte de fericirea pe care o meritaţi fiecare dintre dumneavoastră.

Bărbaţii de la ArgeşulOnline.ro, nevrednici de bunele sentimente ale dumneavoastră

Notă – Am uitat să mai menţionăm un aspect în articolul de mai sus: faptul că acest site există se datorează tot unei femei. Ideea înfiinţării lui a aparţinut Ioanei Radu, pe atunci studentă şi colegă cu noi la un cotidian local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

De mâine reîncep programele de reînnoire a parcului auto Rabla Clasic şi Rabla Plus

De mâine, 24 martie, persoanele fizice şi juridice se...

Poliţişti argeşeni şi-au căutat azi viitori colegi printre elevii de la Liceul Sanitar din Piteşti

Poliţişti argeşeni au vizitat azi Liceul "Ion Cantacuzino" (Sanitar)...

Grădina Zoologică Piteşti, noul program de vară

Grădina Zoologică Piteşti trece, începând de săptămâna viitoare, la...

Prima ligă de fotbal ia o pauză; Naţionala se pregăteşte să rateze şi Euro 2024

Prima ligă de fotbal din România, alături de competiţiile...

UEFA o poate exclude pe FC Barcelona din cupele europene

Problemele se ţin lanţ de gruparea catalană FC Barcelona....