Un accident rutier a avut loc astăzi, pe DN 73, pe raza localității Valea Mare Pravăț. În urma coliziunii dintre o autoutilitară și un autoturism trei persoane au fost rănite, două dintre acestea fiind pasagere pe scaunul din dreapta al vehiculelor implicate.

Uneia dintre victime i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, iar celelalte au fost preluate de echipajele de ambulanță și transportate la spital pentru mai multe investigații, întrucât una dintre acestea, o tânără de aproximativ 20 de ani, a fost accidentată în zona capului și acuza dureri de bazin.

Polițiștii prezenți la fața locului au testat cu aparatul etilotest ambii conducători auto, însă niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

Pentru restabilirea situației au intervenit prompt și pompierii, care au acționat cu o autospecială de intervenție și un echipaj Smurd de prim-ajutor calificat, precum și cu un echipaj al SAJ.

De asemenea, una dintre autospecialele Poliției Câmpulung, condusă de un specialist criminalist din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care se întorcea de la investigarea accidentului rutier ce a avut loc pe DN 73, Valea Marea Pravaț, a fost implicat într-un alt accident, intrând în coliziune cu autoturismul condus de o femeie de 36 de ani, care venea de pe un drum lateral.

Din fericire, în urma acestui impact nu au fost raportate victime, ci doar pagube materiale rezultate din avarierea celor două autoturisme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here