Drumarii argeşeni stau bine cu sarea şi cu nisipul

Date:

Share post:

În contextul avertizării cu cod galben de ninsori și viscol, valabilă pentru județul Argeș, de ieri după amiază până azi la ora 10,” utilajele Regiei Județene de Drumuri au acționat permanent în cursul nopții trecute”.

Cel puţin aşa a susţinut, la recenta conferinţă de presă de la Consiliul Judeţean Argeş, şeful drumarilor din Argeş, dl Mihăiţă Gheorghe.

Astfel, „pe drumurile județene din Argeș nu s-au semnalat probleme deosebite”, zice dl Gheorghe, deşi numeroşi automobilişti au semnalat destule probleme cu deszăpezirea.

Cantități mai mari de zăpadă s-au înregistrat în zona de nord a județului, respectiv Cepari, Sălătrucu, Ciofrângeni și Nucșoara, unde stratul de zăpadă a atins 10 cm grosime. La fel şi în satele muscelene de la nord de Câmpulung (Dragoslavele, Valea Mare-Pravăţ, Rucăr, Stoeneşti etc).

De asemenea, la Căteasca, pe drumul județean Teiu – Buta a fost viscol.

„Regia Județeană de Drumuri Argeș transmite că există stocuri suficiente de material antiderapant, sare și nisip, pentru a interveni în funcție de evoluția condițiilor meteorologice”, a susţinut dl Mihăiţă Gheorghe, şeful secţiei de Drumuri Naţionale Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular