Dragi cititori, dacă nu sunteţi bătrâni, sunteţi fie beţivi, fie puturoşi. Aşa zice primarul Voicu din Miceşti

Date:

Share post:

În România au mai rămas doar bătrânii şi netrebnicii. Asta e concluzia care se desprinde din scurtul discurs al primarului comunei Miceşti, judeţul Argeş, dl Dumitru Voicu, ţinut azi, la sediul Consiliului Judeţean Argeş, la o întâlnire cu ministrul pentru Românii de Pretutindeni, dna Natalia Intotero.

La modul concret, dl primar Voicu s-a exprimat cam aşa, referitor la românii plecaţi în bejenie, în nădejdea unui trai mai bun: „În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii”.

Primarul Voicu din Miceşti, un băutor înrăit de Biborţeni
Primarul Voicu din Miceşti, un băutor înrăit de Biborţeni

Dincolo de faptul că şi dl primar Voicu însuşi face parte dintr-una din aceste categorii (bătrân nu este, consătenii zic că-i harnic, iar noi nu-l ştim ca pe un băutor înrăit de Biborţeni, deci ghiciţi cărei categorii i-ar putea aparţine dl Voicu), insulta pe care dânsul a proferat-o asupra unei întregi comunităţi ni se pare de neacceptat.

Mai ales dacă ţinem cont că aceste milioane de români au părăsit ţara pentru că partidul din care şi dl Voicu face parte (PSD) a condus-o de aşa manieră încât oamenii şi-au luat lumea în cap, cum doar în Siria cea distrusă de război s-a mai întâmplat.

Ministrul Natalia Elena Intotero a venit la Piteşti pentru a le transmite primarilor din Argeş mai multe informaţii legate de riscurile la care se supun românii care pleacă să muncească peste hotare fără să cunoască exact unde se duc şi căror riscuri se expun în ţările de destinaţie.

Prezent la discuţii, primarul Voicu a sesizat repede că se află în faţa unei ocazii unice de-a se face de râs în faţa întregii ţări, astfel încât a făcut tot posibilul să speculeze ocazia respectivă. Ceea ce a şi făcut.

Mai mult, dl Voicu a ţinut morţiş să fie vedeta discuţiilor, comiţând şi alte câteva perle ce rivalizează cu ale şefei sale pe linie de partid, celebra deja doamnă prim-ministru „Veorica”.

Citiţi şi cruciţi-vă: „Imaginea negativă a României nu e făcută de românii care au plecat la muncă în străinătate, ci de românii de aici, care primesc bani din străinătate ca să ne denigreze ţara”.

Interesant de aflat ar fi ce zic şefii dlui primar Voicu, pe linie de partid. Domniile lor, oare, înce categorie s-or încadra, la beţivi sau la puturoşi?

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

O bestie cu chip de om, din Moşoaia, a violat o bătrână de 80 de ani

Un bărbat de 62 de ani din localitatea argeşeană...

S-au strâns banii necesari tratamentului în străinătate a micuţului David Mihăilă din Valea Mare Pravăţ

Familia micuţului David Mihăilă, un copilaş de numai câteva...

Iată aici care sunt cele mai importante 6 articole de toamnă!

Toamna este anotimpul perfect pentru a-ți actualiza garderoba și...

EXCLUSIV – Alexandru Pelici, despre Mario Tudose: „FC Argeş a câştigat un jucător de valoare”

Alexandru Pelici, antrenorul care a condus FC Argeş în...

8 medalii pentru judoka de la CS Mioveni la un turneul la Sibiu

Judoka legitimați la clubul CS Mioveni, pregătiți de Mihai...