Președintele Consiliului Județean Argeș, dr. Dan Manu, s-a întâlnit azi cu dr. Felix Sârboiu, șeful Secției de Chirurgie Cardio-Vasculară din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, primul medic din judeţ confirmat infectat cu coronavirus, dar care între timp s-a vindecat.

Întâlnirea a avut loc în contextul în care, după controversele apărute în spaţiul public în urma pozitivării la virusul COVID-19 a dr. Felix Sârboiu, acesta luase decizia de a pleca din județul Argeș și, implicit, de a renunța la activitatea desfășurată în cadrul Spitalului Județean.

„Având în vedere performanțele medicului Felix Sârboiu de-a lungul timpului, precum și necesitatea de a oferi la nivel regional servicii medicale într-o specialitate de nișă, chirurgie cardio-vasculară, în urma discuției, președintele Dan Manu l-a determinat să rămână la Spitalul Județean de Urgență Pitești, să continue activitatea și să dezvolte serviciile medicale alături de întreaga echipă a Secției de Chirurgie Cardio-Vasculară”, a anunţat biroul de presă al Consiliului Judeţean Argeş.

Precizăm că medicul Sârboiu – unul dintre foarte puţini chirurgi cardio-vasculari din judeţul Argeş şi un medic care se bucură de multă apreciere în Argeş – a fost acuzat că ar fi „împrăştiat” coronavirusul, venind la serviciu deşi avea simptome de infectare.

„Noi ca medici venim la serviciu ca să facem bine. Nimeni nu vine cu gândul să facă rău”, a spus dr. Sârboiu.

Mai menţionăm că noi nu am făcut publică identitatea niciunui bolnav confirmat cu coronavirus din Argeş, deci nici pe cea a dr. Sârboiu, până azi, când dumnealui a făcut public acest lucru.

sursa foto: CJ Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here