Doctoriţa Anca Alexandrescu, fostă şefă a Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, actualmente medic la „Urgenţele” Spitalului Judeţean din Piteşti, a fost încarcerată aseară.

„În această seară, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Pitești, privind pe o femeie de 48 de ani din Pitești, condamnata la 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune”, a comunicat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Femeia în cauză, dr. Anca Alexandrescu, fusese condamnată la 3 ani şi 6 luni de închisoare, după ce Justiţia a găsit-o vinovată comiterea  infracțiunilor de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune.

Practic, doctoriţa Alexandrescu, care era şi patroană a unei farmacii (Vital Pharmaceutical Plant SRL din Călineşti), a prescris şi decontat în 2009 nu mai puţin de 400 de reţete fictive. Câteva zeci dintre acestea au fost eliberate pe numele unor „pacienţi” care nici nu mai erau în viaţă.

Pentru aceste fapte, următorii 3 ani şi jumătate şi-i va petrece la Penitenciarul din Craiova.

sursa foto: Ştiri de Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here