Azi noapte, pompierii din Curtea de Argeş au fost chemaţi să intervină pentru a stinge un incendiu puternic care cuprinsese o casă din localitatea Sălătrucu.

Ajunşi la locul respectiv, după ora 2,30 noaptea, pompierii au avut neplăcuta surpriză să constate că focul era deosebit de puternic şi că, ajutat şi de vânt, mai cuprinsese şi un imobil învecinat, pe lângă mai multe anexe gospodăreşti.

„Azi dimineața, in jurul orei 01.46, pompierii din cadrul Detașamentului Curtea de Argeș, au fost solicitați sa intervină, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexa gospodărească in localitatea Sălătrucu, cu trei autospeciale de stingere si un echipaj SMURD.

Intervenţia pompierilor a fost una dificilă

La sosirea forțelor, ardeau… trei anexe gospodărești și bunurile depozitate in acestea pe o suprafața de aproximativ 57 de mp și circa 20 de mc lemn, propagându-se și la o casa învecinată, unde a ars acoperișul, bunurile depozitate in pod și două camere pe o suprafață de estimativ 150 de mp.

Două femei au suferit atac de panică;paramedicii le-au acordat asistentă medicală, dar au refuzat transportul la spital. După 4 ore, incendiul a fost lichidat”, a anunţat biroul de presă al ISU Argeş.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost identificată destul de uşor de pompieri: de vină au fost scânteile de la un aparat de sudură.

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here