Două filme americane în acest weekend la Cinematograful de artă „Bucureşti”

Date:

Share post:

În acest weekend, Cinematograful de artă „București” oferă publicului cinefil piteștean două filme americane, ambele lansate în 2018 și așteptate cu nerăbdare de fanii genului: „Ready Player One” (titlul românesc: „Să înceapă jocul”) și „Vox Lux”.

Sâmbătă, 13 iulie 2019, de la ora 18, va fi proiectat filmul „Să înceapă jocul”, în regia lui Steven Spielberg și avându-i în rolurile principale actorii Olivia Cooke, Hannah John-Kamen, T.J. Miller, Ben Mendelsohn și Simon Pegg.

Aventura SF „Ready Player One” este bazată pe romanul bestseller omonim al lui Ernest Cline, considerat senzația science-fiction a anului – o călătorie cinematică prin univers, plină de aventuri, și o poveste deja clasică despre maturizare.

O confirmare a abilității lui Spielberg de a impresiona audiența, filmul a fost nominalizat la ediția 91 a Premiilor Oscar, ca și la Premiile BAFTA, pentru efecte vizuale. 

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.


Duminică, 14 iulie 2019, de la ora 18, tot la Cinematograful „București” va fi proiectat filmul dramatic „Vox Lux”. Regia îi aparține lui Brady Corbet, în rolurile principale fiind Natalie Portman, Jude Law, Raffey Cassidy și Stacy Martin.

„Vox Lux” spune povestea fascinantă a ascensiunii unei adolescente americane obișnuite, care devine un pop-star celebru după ce este rănită la liceu, într-un atac terorist.

Ghidată de managerul ei bine intenționat (Jude Law), Celeste (Natalie Portman) devine un simbol al cultului celebrității și al mașinăriei media, într-un film despre forțele care ne modelează ca indivizi, ca națiuni, ca zei, impregnat de o coloană sonoră cu piese originale semnate de Sia și muzică originală scrisă de Scott Walker.

Prețul unui bilet este tot de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular