Vești bune pentru fanii artistei Paula Seling! Datorită numeroaselor solicitări și interesului publicului, o nouă serie de bilete va fi pusă spre vânzare, pentru concertul pe care îndrăgita artistă îl va susține pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni, în data de 6 martie, alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii din Râmnicu Vâlcea!
În mod excepțional, pentru publicul numeros din Mioveni, artiștii au fost de acord să susțină încă un concert, de la ora 16.30, pentru care biletele vor fi puse spre vânzare începând de luni, 25 februarie! Prețul unui bilet este tot de 10 lei, iar acestea pot fi achiziționate de la Casa de Cultură a Sindicatelor Mioveni, în limita locurilor disponibile, în număr de maximum patru tichete pentru un cumpărător.

Azi se pun în vânzare bilete la concertul Paulei Seling, din martie, de la Mioveni

Pentru efortul organizării acestui maraton muzical de excepție la Mioveni trebuie să mulțumim în primul rând Paulei Seling și artiștilor din cadrul Orchestrei Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, conducerii Filarmonicii, organizatorilor – Centrul Cultural Mioveni și Consiliului Local Mioveni, dar și altor oameni de cultură fără ajutorul cărora acest eveniment nu ar fi putut avea loc.
ATENȚIE! Persoanele care au achiziționat deja bilet pentru primul spectacol sunt așteptate de la ora 19.00, conform programului inițial. Noile bilete care urmează să fie puse în vânzare sunt valabile doar pentru concertul de la ora 16.30!

Ion Georgescu, primar Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here