Oficialii echipei Concordia Chiajna îşi caută antrenor, după ce l-au demis pe tehnicianul Ionuţ Badea (fost jucător la ARO Câmpulung Muscel şi la Dinamo) din cauza rezultatelor slabe din ultimele trei etape.

Potrivit Gazetei Sporturilor, Dorinel Munteanu este aşteptat astăzi pentru discutiile finale, iar in cursul zilei poate semna contractul.

Prima opţiune a ilfovenilor a fost Edi Iordănescu, însă nu s-a ajuns la un numitor comun. Dacă nici cu Dorinel nu se vor înţelege, oficialii din Chiajna mai au încă trei nume pe listă: Cristiano Bergodi, Vasile Miriuţă sau Claudiu Niculescu.

Vă reamintim că Dorinel Munteanu a antrenat ultima dată în România în 2015, atunci când a pregătit gruparea giurgiuveană Astra, pentru o scurtă perioadă.

În ceea ce îl priveşte pe Munteanu, acesta vrea să revină în fotbal după o perioadă neagră din viaţa personală, ce a avut repercusiuni şi asupra carierei sale.

Dorinel a mărturisit recent că a „căzut în patima alcoolului” după ce a divorţat, el reuşind să îşi revină abia anul trecut, după ce şi-a refăcut viaţa, s-a recăsătorit şi a urmat un tratament de dezintoxicare.

Ca fotbalist, Dorinel Munteanu a jucat în ţară, printre altele, la Inter Sibiu, Dinamo, CFR Cluj-Napoca şi Steaua, dar a evoluat şi în Bundesliga germană, la FC Koln şi Wolfsburg. În sezonul 2006-2007 a îmbrăcat de trei ori şi tricoul lui FC Argeş.

La Naţională, Munteanu a strâns 134 de selecţii, marcând 16 goluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here