Donaţie generoasă a asociaţiei de tineret „Solaris”, pentru copiii de la Centrul Familial din Găvana

Date:

Share post:

Viorel Mihalcea, şeful asociaţiei de tineret „Solaris” din Piteşti, este un tip cunoscut pentru actele de caritate pe care le face în mod constant. Unele, cunoscute publicului, prin intermediul presei, altele nu.

Un exemplu în acest sens: dl Mihalcea şi oamenii săi au donat, zilele trecute, 30 de calculatoare de tip desktop, plus perifericele necesare, precum şi rechizite şcolare şi ghiozdane, copiilor de la Centrul de Tip Familial din cartierul Găvana din Piteşti.

La acest centru sunt instituţionalizaţi copii orfani sau abandonaţi de părinţi, pentru care noţiunea de şcoală online aproape că nici nu ar avea sens, în lipsa calculatoarelor necesare.

Copiii orfani de la centrul din Găvana pot urma acum cursurile online, graţie calculatoarelor donate de asociaţia „Solaris”

Mulţumită gestului admirabil al lui Viorel Mihalcea, aceşti copii pot acum ţine pasul cu colegii lor de şcoală care au familii.

„Noi am înlocuit mai multe calculatoare de-ale noastre cu unele noi. Acestea donate au 1-2 ani vechime, sunt toate în bună stare de funcţionare şi îi pot ajuta mult pe aceşti copii amărâţi. Aş fi putut vinde aceste calculatoare pentru câteva sute de lei bucata.

Cei de la asociaţia de tineret „Solaris”, nişte oameni cu suflete mari

Am preferat, însă, să le întindem o mână de ajutor copiilor orfani de la centrul din Găvana”, ne-a declarat Viorel Mihalcea, preşedintele asociaţiei „Solaris” din Piteşti.

Ar mai fi doar o precizare de făcut. nici Viorel Mihalcea (foto sus), şi nici camarazii dumnealui de la asociaţia pe care o conduce, nu candidează la alegeri. Nu au nevoie de funcţii.

Le e suficient faptul că pot face câte un bine cuiva.

sursa foto: asociaţia de tineret „Solaris” Piteşti

Vizite1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...