„În ziua de 30 noiembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au depistat în flagrant delict un bărbat de 46 de ani, din Tulcea, care deținea aproximativ 400 de grame de cocaină.

În urma cercetărilor, a mai fost identificat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul București, bănuit de trafic de droguri de risc”, anunţă Poliţia Argeş, printr-un comunicat de presă.

Ambii indivizi au fost prinşi în flagrant la Piteşti.

„În aceeași zi, au fost efectuate două percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța și a municipiului București.

Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi procurat droguri din Grecia, pe care le-ar fi trimis în România prin diferite firme de coletărie sau curierat.

Ulterior, ar fi porționat și comercializat drogurile…în București, Constanța și în județul Argeș.

În urma prinderii în flagrant delict și a perchezițiilor, au fost indisponibilizate peste 400 de grame de cocaină, aproximativ 2 kg de cannabis, 11 pastile de ecstasy, 10 grame de haşiş, 32.850 de lei, 15.260 de euro, 900 de dolari, 350 de franci elveţieni şi 455 de lire sterline, 3 telefoane, un autoturism, un cântar electronic destinat porționării drogurilor, precum și ustensile susceptibile a fi folosite la ambalarea şi porţionarea acestora”, se arată în comunicatul citat.

Cei doi bărbați, Daniel Cornea şi Valentin Andrei, au fost reținuti pentru 24 de ore, fiind prezentați Tribunalului Argeș, care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

sursa foto: Poliţia Română

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here