Doi tineri din comuna Dobreşti, cu vârstele de 26 şi respectiv 23 de ani au fost reţinuţi pentru viol de către polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Mioveni.

Potrivit poliţiştilor, cei doi tineri, se aflau în data de 8 martie în oraşul Mioveni şi au întreţinut relaţii sexuale, prin constrângere cu o tânără de doar 16 ani. După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de arestare preventivă.

Având în vedere că victima violului e minoră, potrivit Codului Penal, cei doi tineri violatori riscă să primească pedepse cuprinse între 5 şi 12 ani de închisoare, precum şi interzicerea unor drepturi

Ştire în curs de actualizare.

Actualizare – Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, atâta față de bărbatul de 26 de ani, cât și față de cel de 23 de ani. Cercetările vor continua cu cei doi în stare de arest.

Actualizare – „Bărbatul de 26 de ani se afla sub control judiciar, dispus într-o altă cauză penală, instrumentată de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, bărbatul fiind reținut la 14 iulie a.c., într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, loviri sau alte violențe și tâlhărie”, a transmis biroul de presă al Poliţiei.

sursă foto: imagine descriptivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here