Ieri, pe raza municipiului Curtea de Argeș, doi bărbați de 22 și respectiv 23 de ani au fost reținuți în timp ce comercializau droguri de mare risc. Cei doi tineri au fost prinși în urma unui fragrant efectuat de polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate din Pitești, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, în urma oferirii la vânzare 120 de comprimate, susceptibile a fi droguri de mare risc.

Cel mai probabil, pastilele conţineau preponderent amfetamină, un drog sintetic extrem de periculos.

În urma perchezițiilor corporale, asupra celor doi au mai fost descoperite alte 295 de comprimate de MDMA (un drog puternic, de sinteză, cunoscut sub numele de ecstasy), 80 de grame de substanță cristalină, susceptibilă a fi drog de mare risc, 50 de grame de amfetamină, telefoane mobile și două grindere, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Cel mai probabil în cursul acestei după-amiezi, un judecător de drepturi şi libertăţi va decide dacă tinerii traficanţi de droguri vor fi arestaţi preventiv sau vor fi cercetaţi în stare de arest la domiciliu sau sub control judiciar.

sursa foto: DIICOT/Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here