Ieri dimineaţă, pe raza oraşului Costeşti, judeţul Argeş, a vut loc un accident rutier minor. O maşină s-a răsturnat în afara şoselei, fără alte consecinţe grave.

E genul de evenimente despre care noi, de obicei, nu scriem. Ne axăm, în general, pe alte lucruri. Despre accidente rutiere de acest fel scriu destui alţii, nu mai e nevoie s-o facem şi noi.

Azi, o facem, însă, ca urmare a unei informări a celor de ISU Argeş, pe care o reproducem mai jos.

„În dimineață zile de ieri, doi pompieri ai Secției de Pompieri Costești, în drumul lor spre serviciu, au fost martorii unui accident rutier petrecut pe raza orașului Costești, care din fericire nu a fost o tragedie.

Băieții noștri au observat un comportament ciudat al șoferului din față, dar până să ajungă la el, acesta a ieșit cu mașina în afara părții carosabile.
Ulterior s-a depistat că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Fără teamă, împinși de instinctul de salvator, au oprit și au preluat câte o victimă, șoferul și o femeie (pasageră), pe care au scos-o din autoturism și i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale.

Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral acut și a fost transportată la spital”, se precizează în informarea citată.

Subofiţerii despre care e vorba în comunicatul colegilor lor de la ISU Argeş sunt plutonierul adjutant Dumitru Cârstoiu şi plutonierul major Eugen Budişteanu.

Pe oameni de acest fel nu putem decât să-i asigurăm de tot respectul nostru, al cititorilor noştri şi al comunităţii, în general. Bravo, domnilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here