Doi poliţişti şi un jandarm, la un pas să moară arşi de vii într-o maşină de Poliţie, la Câmpulung

Date:

Share post:

Doi agenţi de Poliţie de la postul din Valea Mare-Pravăţ, împreună cu un subofiţer jandarm, au fost la câteva secunde de a muri arşi de vii în maşina de Poliţie cu care patrulau prin cartierul Grui din Câmpulung, în această noapte.

Maşina oamenilor legii a fost lovită puternic de o alta, iar în urma impactului autospeciala de Poliţie, o Dacia Logan a luat foc.

Şansa celor trei a fost intervenţia salutară a unui elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie din Câmpina, şi a unui localnic curajos.

Iată cum a relatat evenimentul biroul de presă al Poliţiei Argeş:

„În această seară, în jurul orei 22,30, o autospecială de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, care se afla in serviciu de patrulare, la intersecția străzii Lt. col. N. Pop cu strada Ion Ticăloiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care circula regulamentar, pe drum cu prioritate.

În urma impactului, autospeciala a luat foc, iar cei doi polițiști și jandarmul din componența echipajului au rămas în interior.

Salvarea acestora a venit de la a un elev al Școlii de Poliție Vasile Lascăr de la Câmpina care se afla în trecere și care, împreună cu un participant la trafic, a reușit să îi extragă din mașină.

Maşina de Poliţie, o Dacia Logan, a ars ca un băţ de chibrit

Ulterior, atât cei doi polițiști, jandarmul, precum și cei trei ocupanți ai autoturismului implicat în accident (tânără de 18 ani și doi băieți de 15, respectiv 16 ani) au fost transportați la spital, pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Cei doi poliţişti şi colegul lor jandarm se simt bine, am aflat de la spital. Rănile suferite de ei sunt minore şi nu le-au pus vieţile în pericol.

Între timp, pompierii au stins focul care a făcut scrum maşina de Poliţie implicată în accident.

Să notăm, de asemenea, curajul deosebit al viitorului agent de Poliţie şi al trecătorului care l-a ajutat să-i scoată pe poliţişti şi pe jandarm afară din maşina incendiată.

Aceşti doi oameni şi-au riscat ei înşişi vieţile, pentru a-i salva pe alţii. Vom căuta să aflăm cine sunt aceşti doi Oameni, pentru a vi-i prezenta şi dumneavoastră.

Zonă predispusă la accidente

Accidentul s-a produs într-o zonă unde astfel de tamponări se produc frecvent. Intersecţia cu drumul care duce către satul Bughea de Jos e adesea scena unor evenimente rutiere.

Poate că, urmare a acestuia, care ar fi putut avea urmări tragice, edilii şi Poliţia din Câmpulung Muscel vor lua măsurile care se impuneau mai demult, pentru a reduce riscul producerii unor astfel de evenimente.

Ştire în curs de actualizare

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular