„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza județului Argeș, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în traficul de substanțe sintetice cu efect psihoactiv.

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au efectuat două percheziții domiciliare, în județul Argeș, la locuințele a două persoane bănuite de săvârșirea infracţiunii de trafic de substanțe sintetice cu efect psihoactiv (NPS, New Pshychoactive Substances – n.r.) .

Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna noiembrie a anului 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat NPS, pe raza județului Argeș.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 6 grame de substanță pulverulentă, susceptibilă a fi substanță cu efect psihoactiv, precum și alte obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie.

Două persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie dispuse măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română”, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here