Conducerea clubului dâmboviţean de primă divizie Chindia Târgovişte a luat decizia de a nu reînnoi contractul cu antrenorul principal al echipei, fostul golgeter dinamovist Viorel Moldovan.

Ultima zi a contractului în discuţie este chiar azi.

Acesta a stat două sezoane pe banca Chindiei, promovând-o în prima divizie, însă, şefii clubului au preferat să nu extindă înţelegerea cu el, din cauză că echipa a pierdut ultimele două meciuri şi e angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării.

În locul lui Moldovan, dâmboviţenii au anunţat azi că banca tehnică a echipei va fi preluată de cuplul de antrenori Emil Săndoi (principal) şi Valentin Năstase (secund).

Ambii au fost fundaşi centrali de meserie şi au jucat în trecut şi la FC Argeş.

Valentin Năstase

De notat că preşedintele Chindiei Târgovişte este şi el un fost jucător al lui FC Argeş, Marcel Ghergu.

Ca jucător, Valentin Năstase (45 de ani), argeşean de origine, are în palmares două titluri de campion, ambele cu Dinamo Bucureşti, două Cupe ale României cu „câinii” şi o a treia, cu Gloria Bistriţa. A jucat cinci sezoane şi în Italia, la echipe din primele două ligi.

Emil Săndoi (55 de ani, foto sus) e oltean, născut chiar la Craiova, dar a petrecut ca jucător două sezoane excelente la Piteşti şi a şi antrenat, până în martie anul trecut, pe FC Argeş. Are în palmares un titlu de campion şi două cupe, toate cu FC Universitatea Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here