Doi elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, judeţul Prahova, au fost prinşi, azi, având asupra lor droguri.

Cei doi au fost prinşi în urma unui control de genul celor care se efectuează în mod constant în camerele unde sunt cazaţi viitorii poliţişti.

„Școala noastră desfășoară dese activități de control. Azi, în urma unui astfel de control, este adevărat că au fost identificați doi tineri în situația de a nu fi compatibili cu calitatea de elevi. Ei s-au retras din școală, au depus raport și în momentul acesta nu mai au calitatea de elevi”, a declarat purtătorul de cuvânt al şcolii colegilor de la ziarul prahovean „Incomod”.

Ceva mai expliciţi au fost poliţiştii de la Crimă Organizată Prahova:

„… la data de 01.10.2019, lucrătorii B.C.C.O. Ploiești, împreună cu cadrele Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, au procedat la efectuarea de activități specifice, ocazie cu care au fost depistate și ridicate de la doi elevi mai multe pliculețe din material plastic transparent, cu urme de substanțe, o bancnotă rulată și două tubulețe cu urme de substanță, o țigaretă confecționată artizanal, ce conține materie vegetală cu aspect de cannabis, precum și o altă cantitate de materie vegetală, cu aspect de cannabis (sub 0,2 grame).

În cauză, a fost sesizată Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

Din punct de vedere disciplinar au fost luate măsurile procedurale, cei doi pierzându-și calitatea de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina”, a transmis ziarului „Incomod” biroul de presă al Poliţiei Prahova.

sursa foto: scoalapolitie.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here