Recent, în capitala Republicii Moldova, Chişinău, s-au încheiat întrecerile Olimpiadei Internaţionale de Limba Franceză.

La competiţie au participat şi doi elevi din Argeş: „Ioana Tuțu, clasa a XI-a, de la Colegiul Național Pedagogic ,,Carol I’’Câmpulung, (care a concurat la nivelul B1) și Horia Iorgulescu, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ,,Ion C.Brătianu’’  Pitești (care a concurat la nivelul B2).

Ei au susținut două probe obligatorii : o probă scrisă individuală și o probă orală în echipe distincte”, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş.

„Ioana Tuțu a obținut premiul I la proba orală pe echipe și premiul II la proba scrisă. Horia Iorgulescu a obținut premiul I la proba orală pe echipe și premiul III la proba scrisă”, se arată în comunicatul de presă al ISJ Argeş.

Felicitări olimpicilor şi dascălilor care i-au pregătit: Tatiana Florea, de la Colegiul Național ,,Ion C.Brătianu’’ din Pitești și Mihaela Grigorescu, de la Colegiul Național Pedagogic ,,Carol I’’ din Câmpulung.

sursa foto: Ministerul Educaţiei Naţionale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here