Doi deputaţi PSD au făcut circ într-un local, furioşi că vânzătorul le-a cerut să poarte măşti de protecţie

Date:

Share post:

Doi deputaţi PSD de Vaslui, Adrian Solomon şi Ioan Irinel Stativă, au fost amendaţi cu câte 4.000 de lei, pentru că au refuzat să poarte măşti de protecţie în incinta unui local de alimentaţie publică din centrul vechi al Bucureştiului.

Cei doi parlamentari au intrat ieri în localul respectiv, fără a purta mască, moment în care vânzătorul i-a rugat politicos să-şi pună măştile.

Deputaţii au reacţionat virulent şi au refuzat să se conformeze, fapt pentru care vânzătorul a alertat Poliţia.

Irinel Ioan Stativă

Până să ajungă agenţii de Poliţie, ambii deputaţi l-au jignit şi înjurat pe angajatul localului, inclusiv prin referiri la originea etnică (asiatică) a omului.

De înjurii din partea celor doi parlamentari recalcitranţi au avut parte şi poliţiştii care au dat curs apelului, fapt pentru care domnii Stativă şi Solomon au mai primit altă amendă, câte 2.600 de lei, după cum a informat biroul de presă al Poliţiei.

În imaginea de sus, deputaţii PSD de Vaslui sunt în dreapta imaginii; sunt singurii prezenţi în local care nu poartă masca de protecţie obligatorie.

Adrian Solomon

De asemenea, potrivit unei ştiri transmise de colegii de la G4Media, şi Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării s-a sesizat referitor la comportamentul celor doi parlamentari şi urmează să-i invite la o audiere.

surse foto: Camera Deputaţilor, captură video Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular