„În această dimineață, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești, aflați în serviciu pe raza aceleiași localități, la intersecția străzii Valea Mare cu strada Cavalerului, au fost înștiințați de către un conducător auto că transporta o persoană cu stare de rău către spital”, informează Poliţia Argeş.

„Polițiștii au observat rapid că în autoturism se afla o femeie, tânără, care avea o stare vizibilă de rău și, fără alte explicații, au rugat șoferul să urmeze echipajul până la o unitate medicală din municipiul Pitești.

Pe drum, polițiștii au anunțat părăsirea zonei de competență, având în vedere misiunea neprevăzută, totodată fiind înștiințată și unitatea de primiri urgențe.

La spital, polițiștii, ajutați de personalul medical, au preluat persoana din autoturism și au transportat-o până în camera de gardă, aceasta fiind în stare de semiconștiență.

Îi felicităm pe colegii noștii pentru prezența de spirit”, se mai arată în comunicatul biroului de presă al Poliţiei Argeş.

Adăugăm că respectivii agenţi, care au dat dovadă că sunt oameni înainte de a fi poliţişti, se numesc Răzvan Popa (agent-şef) şi Daniel Preda (agent-şef adjunct).

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here