Dodel Tănase şi-a îngropat fosta echipă. Clinceni-FC Argeş 1-0

Date:

Share post:

Azi s-a jucat meciul de fotbal dintre Academica Clinceni şi FC Argeş, din prima ligă de fotbal, joc amânat ieri din cauză că terenul era impracticabil, urmare a ploilor din ultimele zile.

Din păcate, Argeşul n-a putut specula avantajul conferit de terenul greu: gazon moale, îmbibat cu apă, de natură să ajute mult echipa aflată în apărare.

Ilfovenii au dominat mai mult, şi-au creat mai multe ocazii, au fost mai prezenţi în faţa porţii lui Greab şi, finalmente, au câştigat meritat, chiar dacă golul lor a picat abia pe final de meci.

Şi, ironia sorţii, Andronic a marcat din careul mic după o centrare foarte bună a lui Cristi Tănase, fost jucător emblematic al Argeşului, azi, cel mai bun jucător al Clinceniului.

De notat că Argeşul a jucat ultimul sfert de oră în 10 oameni, Gabi Matei fiind eliminat pentru două galbene.

FC Argeş şi-a dezamăgit din nou suporterii, pentru că azi chiar putea obţine măcar un egal. Jocul echipei a fost, însă, unul slab în toate compartimentele, dezamăgitor şi ca realizări, şi ca atitudine în teren.

De la FC Argeş singurul care a mai mişcat câte ceva a fost portarul Alexandru Greab (foto). A fost cât pe ce să apere şi mingea de la gol, a atins-o chiar, dar nu destul cât s-o oprească. În rest, cu excepţia lui Greab, chiar nu am avut pe cine remarca.

1 COMENTARIU

  1. Asta se numeste experimentul Gent(iana)ea PIETREI de Moara.Adica o echipă de împiedicați,si o conducere (Gentea,Stoica,Barbu,Popa etc),de un amatorism carevsfideaza ridicolul,penibilul.Liga 2 scrie pe aceasta echipa FC PSD.Nu are niicio legatura cu FC ARGES.AFARA,NESIMTITILOR.Gentea,apuca te de treaba in primărie,sau,începeți cu o pauza,până după sf.Ion?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular