Doctoriţă din Piteşti, acuzată pentru sechestrarea unei paciente

Date:

Share post:

În această dimineaţă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti a decis ca medicului ginecolog, care a fost reţinut ieri pentru sechestrarea şi lovirea unei paciente, să i se aplice măsura preventivă de control judiciar pentru 60 de zile şi interzicerea de a mai profesa.

„În primul rând este o minciună că nu am dreptul de a profesa. Poliția Argeș trebuia să adreseze o întrebare către Colegiul Medicilor București, în care să întrebe clar: doamna doctor este membră a Colegiului Medicilor București sau nu este membră? Nu se hotărăște dacă cineva are dreptul de a profesa în funcție de numărul de ștampile.

Niciodată în 40 de ani nu am sechestrat pe nimeni!”, a declarat medicul ginecolog în cauză, dr. Natașa Nenițoiu.

Vă reamintim că doctoriţa, în vârsta de 65 de ani, profesa ca medic ginecolog în Piteşti. Aceasta a fost reţinută ieri pentru 24 de ore, după ce a sechestrat şi lovit o pacientă.

Întâmplarea a avut loc în clinica privată a medicului ginecolog, după ce pacienta şi medicul nu s-au înteles asupra sumei de plată pentru a întrerupe o sarcină.

„Totodată, din cercetări au rezultat indicii cu privire la faptul că femeia a exercitat profesia de medic, fără drept, neavând avizat certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România”, a precizat IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular