În această după-amiază, alb-violeții au obtinut doar un punct în urma unui meci modest în faţa celor de la ASU Politehnica Timişoara, scorul final fiind 0-0.

La conferinţa de presă de dinaintea partidei, antrenorul piteştenilor, Emil Săndoi, declara că vom vedea o altă faţă a echipei. Însă acest lucru nu s-a întâmplat, în 90 de minute de joc fiind foarte puţine ocazii de gol create de elevii săi.

Alb violeţii îşi doresc cu ardoare să câştige sâmbătă, în faţa ASU Politehni

În urma rezultatului de astăzi, suporterii au ieşit la contraatac pe reţelele de socializare. „Dar cumva jucătorii ăia care bagă zeci de bilete la pariuri nu au nicio vină?? De unde vin ei cu maşini de zeci de mii de euro dintr-un salariu de 1000 de euro pe lună?” s-a revoltat Costi Diniasi.  

„Astăzi am văzut un 4-3-3. Nici într-o aşezare ofensivă nu am marcat. Antrenorul a încercat diverse scheme de joc, a schimbat locul în teren al jucătorilor. Suntem într-o situaţie cam grea. Nu marcăm, avem probleme pe faza de atac”, a spus şi Ioan Popa

Alţii, deplâng plecarea lui Nicolae Dică de la cârma echipei piteştene: ”Să vină Dică să redreseze echipa pe care Săndoi a distrus-o!”

Sursa foto: facebook/ Fotbal Club Arges Pitesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here