„Astăzi, 23 septembrie 2019 a fost depusă la Secretariatul General al PNL,  în atenția Biroului Politic Național al PNL, o scrisoare redactată și semnată de primarii liberali argeșeni alături de 70 de președinți de organizații locale precum și de personalități liberale locale incontestabile.

În prezența președintelui PNL dl.Ludovic Orban am arătat că Filiala Argeș trece printr-o perioadă grea a existenței sale, măcinată fiind de tensiuni și conflicte interne puternice de care Adrian Miuțescu nu a fost și nu este străin.

Noi, primarii liberali argeșeni semnatari atât ai scrisorii despre care amintim mai sus, cât și ai prezentului comunicat de presă, am înţeles să respectăm PNL și am urmat etapele statutare în demersurile noastre.

De azi însă – după comunicarea intențiilor și doleanțelor noastre în mod oficial către conducerea partidului, înțelegem să facem public că, în opinia noastra, începând cu 23 septembrie 2019, Adrian Miuţescu nu mai este, de facto, președintele PNL Argeș.

Noi am solicitat să se acorde o șansă acestui județ – județul Brătienilor, o șansă pentru argeșeni și pentru Partidul Național Liberal pentru câștigarea alegerilor prezidențiale, locale și parlamentare în județul Arges.

Aceasta şansă o reprezinta dl. Rareș Bogdan, europarlamentar PNL”.

Rândurile de mai sus sunt reproduse după un comunicat de presă al primarilor şi celorlalţi fruntaşi liberali din Argeş.

N-o să le comentăm aici, dar constatăm, totuşi, că în prag de alegeri prezidenţiale şi în an preelectoral (dacă vorbim despre alegerile locale şi generale de la anul), PNL Argeş face tot posibilul să-şi dea cu stângul în dreptul.

Liberalii argeşeni parcă încearcă din răsputeri să convingă publicul larg că nu sunt o alternativă serioasă, credibilă, la actuala Putere.

Păcat, PNL nu va mai avea prea curând parte de un context electoral atât de favorabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here