Microbiştilor din Argeş, dar şi celor care ţin la FC Argeş de pretutideni din ţară, nu le-a picat deloc bine vestea de azi dimineaţă, cum că o persoană din cadrul clubului a fost infectată cu coronavirus.

Directorul executiv al clubului piteştean, dl Bogdan Stoica (foto), a transmis, azi, că persoana infectată nu e jucător sau antrenor, ci e maseur în cadrul clubului şi că s-au luat deja toate măsurile de prevenţie necesare.

„… Am anunţat Federaţia Română de Fotbal despre acest caz şi urmează ca Direcţia de Sănătate Publică Argeş să efectueze o anchetă epidemiologică la clubul nostru.

Facem precizarea că persoana depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 este maseur în cadrul clubului nostru şi se află deja în izolare la domiciliu, din momentul în care a primit rezultatul testului.

Menţionăm că toate persoanele care au efectuat testul de luni dimineaţă sunt negative (jucători, antrenori, magazioner, conducere administrativă, doctor).

În următoarele zile, DSP Argeş va face o nouă testare. Sperăm ca rezultatele să fie tot negative pentru a putea continua competiţia”, a mai informat dl Stoica, prin intermediul site-ului oficial al clubului FC Argeş.

Reamintim că meciul din această seară, de la Piteşti, contra conjudeţenilor de la CS Mioveni, programat pentru ora 20, a fost amânat din cauza infectării maseurului de la FC Argeş.

Meciul va fi reprogramat de FRF pentru o altă dată.

Deocamdată, jucătorii alb-violeţi se află într-un hotel din cartierul Craiovei. Direcţia de Sănătate Publică Argeş a permis jucătorilor să se antreneze normal, după cum a declarat presei sportive Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului.

Testele Covid vor fi repetate vineri.

sursa foto: Facebook/Fotbal Club Argeş Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here