Azi s-au tras la sorţi jocurile din cadrul semifinalelor Cupei României la fotbal. În urne au fost prezente FCSB, Dinamo, Sepsi Sfântu-Gheorghe şi Poli Iaşi.

Sorţii au decis ca echipele din Bucureşti să joace între ele, iar Sepsi să întâlnească pe CSM Poli Iaşi.

De notat că la această tragere la sorţi nu au existat capi de serie, toate cele patru competitoare fiind plasate într-o singură urnă.

Meciurile tur se vor juca pe 24 iunie, iar returul, pe 8 iulie. În tur nu vor exista spectatori şi, probabil, nici în retur, dacă situaţia epidemiologică nu se va îmbunătăţi considerabil.

Cele două mari rivale din Bucureşti (asta dacă identificăm Steaua cu FCSB, lucru pe care nici steliştii nu-l fac toţi) s-au mai întâlnit într-o semifinală de cupă acum patru ani.

Atunci a fost 0-0 (cu Dinamo gazdă) şi 2-2 în retur, „câinii” fiind cei care s-au calificat graţie golurilor marcate de regretatul Ekeng şi Puljic, respectiv Enache şi Chipciu.

În campionat, ultimul episod din Eternul Derby s-a consumat în sezonul regulat din acest an. Atunci s-au impus tot „câinii”, scor 2-1, prin golurile marcate de Sin şi Lazăr, respectiv Tănase.

Şi acum, ca şi atunci (în februarie) favoriţi clari sunt cei de la FCSB, în vreme ce Dinamo traversează în continuare poate cea mai neagră situaţie din istoria clubului, jucătorii nemaifiind plătiţi de vreo trei luni de zile.

Imaginea este de la meciul din februarie, din campionat.

sursa foto: Facebook/FCSB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here