Primul lucru mai greu de înţeles la meciul de fotbal din optimile Cupei României din această seară, dintre Dinamo şi FC Argeş: antrenorul Prepeliţă a trimis în teren o echipă de rezerve, semn clar că acest trofeu nu e prea interesant pentru alb-violeţi. Erau destui microbişti argeşeni care se amăgeau crezând contrariul.

E drept, şi Dinamo a început meciul tot cu o garnitură de rezerve, preponderent puştii jucaseră şi-n primele etape. Însă, Dinamo are alte probleme, alte priorităţi, alte necazuri etc, lucruri care nu-i interesează pe suporterii Argeşului.

A rezultat o primă repriză insipidă, inodoră, incoloră… plictis maxim pentru (tele)spectatori. După care, Mircea Rednic i-a schimbat pe cei doi puşti din atac, Moldoveanu şi Neicuţescu, iar una dintre rezervele rezervelor, Ţâră, a marcat servit excelent de Torje, la numai câteva minute de la reluare.

După care, în loc să asistăm la o ofensivă alb-violetă la poarta lui Eşanu (mai ales că au intrat pe parcurs piese grele, gen Işfan, Meza Colli, Latovlevici), tot rezervele lui Dinamo au fost mai active. Senzaţia a fost aceea că gazdele chiar şi-au dorit să ajungă în sferturile Cupei, în vreme ce argeşenii n-au dat deloc de înţeles că ar vrea.

Abia de prin minutul 70 încolo a început şi Argeşul să mişte ceva mai consistent. Şi a profitat din plin de faptul că Dinamo se aruncase în atac, Işfan a făcut o cursă frumoasă după o lansare perfectă spre poartă şi a egalat (foto sus), când mai era vreun sfert de oră de jucat.

Golul marcat în prelungiri a decis calificarea

Câinii au resimţit şocul, aşa că finalul celor 90 de minute a aparţinut Argeşului, echipă evident mai matură şi mai legată decât adversara sa. Totuşi, pe o contră, Ţâră a fost la un pas să facă dubla, mingea şutată de el fiind deviată în corner. Apoi, în minutele de prelungire, Dumitru a dat lovitura, profitând de apatia fundaşilor dinamovişti Nica şi Radu.

Rezervele noastre au fost parcă un pic mai bune decât ale lor.

sursa foto: capturi video Digisport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here