„CS Mioveni e o echipă care nu a strâns puncte la nivelul jocului pe care l-a etalat până acum”, spunea înaintea meciului din această seară, din „Groapă”, contra lui Dinamo, gazetarul şi scriitorul Radu Paraschivescu. Şi-i dăm dreptate, pentru că jucătorii pregătiţi de Alexandru Pelici au pierdut de fiecare dată la mare luptă trei dintre cele patru meciuri jucate în actualul campionat.

Iar în faţa „grădiniţei” lui Dinamo, cu media vârstei jucătorilor din lot sub 21 de ani, CS Mioveni, cu un lot matur, experimentat, pornea ca favorită certă.

Pe teren, prima mare ocazie de gol au avut puştii lui Dinamo, în minutul 10: Ahmed Bani a scăpat sigur cu Ducan, dar a finalizat superficial, cu un lob un pic peste bară. Un fotbalist serios nu avea voie să irosească o aşa şansă.

CS Mioveni, favorită în jocul cu Dinamo

Mioveniul s-a apărat bine, a mai încercat câte ceva pe contraatac, dar altfel, nici argeşenii, nici puştii dinamovişti, nu au avut vreo ocazie mai serioasă în prima parte.

În a doua, însă, Mioveniul a punctat repede, cu un gol ciudat, reuşit de Bogdan Rusu, al cărui şut a fost deviat cu boltă, peste portar, la nici 5 minute de la reluarea jocului.

De aici încolo, Mioveniul s-a retras la cutie – stilul clasic Pelici – dar s-a apărat bine, calm, fără probleme, asta pentru că şi atacurile puştimii dinamoviste au suferit rău la capitolul mobilitate, inventivitate, fantezie, toată strădanie alb-roşilor părând un joc la întâmplare, cu multe pase greşite, finalizări defectuoase etc.

Câinii au dominat, parcă obligaţi de suporteri să atace şi să caute egalarea, dar ocazii clare de gol la poarta argeşeinilor n-au fost, în repriza secundă a meciului. A fost una la poarta lui Dinamo, după ce Bogdan Rusu a şutat de dincolo de linia de centru, văzându-l ieşit pe Eşanu, dar mingea a trecut foarte aproape de poartă.

Putea egala Ricardo Grigore, dar n-a ajuns la întâlnirea cu mingea centrată de Filip. S-a încheiat 1-0 pentru Mioveni, scor care dă dreptate celor spuse de mai cunoscutul nostru confrate Radu Paraschivescu, înainte de meci.

sursa foto: ArgesulOnline.ro/Irina Tebeică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here