„Rovana Plumb, devenit europarlamentar PSD la alegerile din 26 mai și în cărți pentru funcția de comisar european, a donat 800.000 de lei pentru PSD în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, potrivit situației „contribuțiilor competitorilor electorali declarate în campania electorală pentru alegerea membrilor” făcută publică de către Autoritatea Electorală Permanentă”, notează colegii de la Newsweek România.

„Suma donată este de șase ori mai mare decât veniturile Rovanei Plumb din 2018, care sunt de 140.000 de lei. Rovana Plumb nu are bani în conturi, potrivit declarației sale de avere…

… Mai mult, actualul europarlamentar încalcă legea neprecizând de unde a împrumutat cei 800.000 de lei pentru a dona la partid”, mai arată cei de la Newsweek.

Acestea nu sunt singurele, să le zicem inadvertenţe, din declaraţiile de avere ale doamnei Plumb.

Lunar, familia Plumb trebuie să achite rate de 4.000 de euro, la un credit în valoare de 800.000 de euro, scadent peste şapte ani. Cum, însă, veniturile sunt de doar 3.000 de euro lunar, „Plumb trebuie să aducă 1.000 de euro de acasă pentru a-și plăti ratele la bancă”, mai precizează sursa citată.

Articolul integral despre matrapazlâcurile financiare ale fostei favorite a lui Liviu Dragnea poate fi citit mai jos:

https://newsweek.ro/politica/rovana-plumb-a-donat-800000-de-lei-la-psd-desi-castiga-de-sase-ori-mai-putin

sursa foto: Facebook/Rovana Plumb

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here