„Astăzi s-a derulat conferința de presă a PNL ARGEȘ în cadrul căreia a fost prezentat candidatul la Primăria Pitești, Sorin Apostoliceanu.

Au fost prezenți: presedintele PNL ARGES, Adrian Miuțescu, președintele PNL PITEȘTI, Marius Postelnicescu, precum și echipa formată din Mihai Coteț, Ana Stan si Alex Tudan, vicepresedinți ai organizației municipale. Succes Sorin Apostoliceanu!”.

Mesajul de mai sus a fost transmis azi, de către conducerea PNL Argeş.

Am înţeles, candidatura dlui Sorin Apostoliceanu e bătută în cuie. N-am înţeles, însă, haştagul #AdministraţieLiberală.

Se poate ca o localitate, oricare ar fi ea, să aibă administraţie liberală condusă de un recent transferat de la PSD?

Având în vedere că, de câteva luni, sunt din ce în ce mai multe şi mai dese „transferuri” apostolicene de la PSD la PNL (azi, spre exemplu, o întreagă organizaţie din Gorj a trecut de colo, dincolo), zău dacă liderii PNL n-ar trebui să ia în calcul schimbarea numelui partidului.

Din PNL în PNLSD sau PSDNL. Ar reflecta mai bine realitate.

Sau, dacă nu, vorba dlui Andrei Caramitru, fuzionaţi, să ştim o treabă, că şi aşa nu vă mai putem deosebi pe unii de alţii.

Oricum, de discursurile spumante ca şampania Zarea ale vicepreşedintelui PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, cum că „uşile PNL sunt ferecate” pentru transfugii din PSD, s-a cam ales praful.

Mai „e” ferecate uşile alea, dle Rareş Bogdan?

De fapt, uşile de care vorbea fosta vedetă TV Rareş Bogdan nu numai că n-au fost ferecate nicio secundă, dar au devenit chiar larg deschise oricărui amator de vreun „coledzi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here