În urma hotărârii de Guvern adoptată în sedinţa de astăzi, suporterii se pot întoarce din nou alături de favoriţii lor, în limita a 30% din capacitatea maximă a stadionului sau a sălii de sport.

Însă trebuie să ţinem cont de măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19: portul măştii, distanţare între persoane şi maximum 30% din capacitatea sălii sau a stadionului, a decis guvernul.

De această bucurie vor avea parte doar persoane care deţin un certificat verde, obţinut prin vaccinare sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu Covid-19.

Potrivit comunicatului publicat de MTS, accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 5-21.

“Este o primă măsură în favoarea sportului, pe care noul Guvern o adoptă din prima zi, după cea de reorganizare a MTS ca Ministerul Sportului. Desigur, este nevoie de multă responsabilitate și pe mai departe. Este nevoie de respectarea măsurilor în vigoare și de continuarea campaniei de vaccinare, pentru că doar așa putem limita efectele negative ale acestei pandemii și reveni spre normalitate”, a declarat ministrul Sportului, Eduard Novak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here