Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au avut mult de lucru zilele trecute, aceştia depistând mai multe persoane care conduceau vehicule sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe raza comunei Mărăcineni, poliţiştii l-au depistat pe C.I., de 64 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 73 Piteşti-Câmpulung.

În oraşul Mioveni, brigada rutieră l-au depistat pe N.G., de 52 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe raza aceleeaşi localităţi.

La Piteşti, poliţiştii rutieri l-au depistat pe I.S., de 39 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturismul pe strada Basarabiei.

Nici A.H., de 37 de ani, din Piteşti, nu a scăpat de etilotestul poliţiştilor: acesta a fost depistat conducând autoturismul pe strada Maternităţii din Piteşti.

Toţi cei de mai sus au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat, în fiecare caz în parte, prezenţa alcoolului.

Pentru toţi cei patru şoferi le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei şi li s-au întocmit dosare penale.

Pe raza comunei Cetăţeni, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr l-au depistat pe A.A., de 49 de ani, din comuna Valea Călugărească, judeţul Prahova, care conducea o autoutilitară, având dreptul de a conduce suspendat.

I s-a întocmit şi prahoveanului cuvenitul dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here