„Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, Serviciului Rutier Argeș, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au acționat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza municipiului Câmpulung”.

Informaţia a fost oferită de biroul de presă al Poliţiei Argeş.

„Activitățile polițiștilor au avut ca scop creşterea gradului de siguranţă, prevenirea şi combaterea faptelor contra patrimoniului şi contra persoanei, a comerţului ilicit, a faptelor antisociale şi a abaterilor la regimul rutier, precum și prevenirea și combaterea traficului de ființe umane, dar și a traficului de substanțe cu efect psihoactiv.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate peste 200 de persoane, au fost controlate peste 150 de autovehicule, fiind aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale, conform O.U.G. 195/2002, O.G. 28/1999 și HG 237/2001, în valoare totală de aproximativ 22.500 de lei, fiind confiscată și suma de 610 lei.

48 de contravenții au fost aplicate ca urmare a încălcării regimului rutier, fiind reţinut 1 permis de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au desfășurat activități pentru prevenirea faptelor antisociale în incinta şi împrejurimile localurilor publice, precum și a pensiunilor de pe raza municipiului Câmpulung.

Acţiunea a avut drept scop asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, descurajarea faptelor de natură penală sau contravenţională, precum şi identificarea şi tragerea la raspundere a celor care, prin conduita lor, încalcă prevederile legale”, se mai arată în comunicatul de presă citat.

Cu nici două săptămâni în urmă, importante forţe poliţieneşti luaseră – din nou – la puricat municipiul Câmpulung Muscel, semn clar că lucrurile acolo nu stau aşa cum ar trebui să stea, din punct de vedere al preocupărilor Poliţiei.

Pare să fie mult de muncă la Câmpulung pentru poliţişti. Să aplaudăm, totuşi, faptul că oamenii legii nu stau degeaba, ci încearcă – majoritatea – să-şi facă treaba.

sursa foto: arhivă Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here