Începând din această după-amiază, Uber va fi disponibil în Pitești, primul oraș din județul Argeș în care acest serviciu de transport, alternativă la taxiurile clasice, se extinde.

Pitești devine astfel al nouălea oraș din România în care operează serviciul Uber.

„Între 6 și 18 aprilie, utilizatorii noi din Pitești pot folosi codul HELLOPITESTI pentru o reducere de 50% din costul a două curse UberX, pentru până la 7 lei reducere/călătorie*”, a anunţat compania Uber, rpintr-un comunicat de presă.

Cum funcţionează serviciul Uber

  • Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
  • Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
  • După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei 
  • Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei 
  • Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
  • Oferă rating și feedback șoferului 
  • După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală .

„Uber s-a lansat în România în 2015, în București, și s-a extins rapid în Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Iași. În vara anului 2020 a ajuns în Constanța, iar în luna martie serviciul a fost lansat în Craiova. Săptămâna trecută, Uber s-a lansat și la Galați. 

La fel ca în celelalte orașe din România, șoferii parteneri din Pitești sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. În Pitești, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute”, a mai informat compania.

*Codul promoțional de mai este valabil pentru suma maximă de 7 LEI, aplicat pentru două curse. Codul poate fi introdus în aplicație o singură dată și este valabil între 6 și 18 aprilie 2021. 

sursa foto: Start-Up Cafe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here