Din clipa în care fostul Briliant al fotbalului argeşean, Adrian Mutu, actualmente antrenor al naţionalei de tineret sub 21 de ani a României, a spus că-şi doreşte să antreneze în fiecare zi, ofertele de tot felul îl asaltează.

Cea mai interesantă dintre ele pare a fi cea venită de la echipa italiană AC Parma, recent retrogradată în serie B la finele unui sezon în care n-a câştigat decât trei meciuri.

Parma poate fi interesantă pentru Mutu pentru că el încă e extrem de iubit de suporterii de acolo, graţie unui sezon 2002-2003 excelent, în care a jucat în 31 de meciuri şi a marcat de 18 ori. La Parma, Mutu a făcut un cuplu de atac formidabil, alături de celebrul internaţional brazilian Adriano, cel supranumit Împăratul.

Obiectivul Parmei, pentru sezonul următor, este revenirea în primul eşalon.

Adi Mutu mai e dorit, de asemenea, de o echipă unde a jucat, în speţă Petrolul Ploieşti, echipă care se chinuie de câţiva ani, fără succes, să revină în Liga 1.

Nu în ultimul rând, CFR Cluj-Napoca şi l-ar dori pe Adrian Mutu, chiar şi în eventualitatea în care ar câştiga titlul, pentru evoluţiile echipei sunt modeste, pe final de sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here