Omul de afaceri Sorin Dumitru, din Piteşti, preşedinte şi fondator al portalului de specialitate www.antreprenorinromania.ro e deja cunoscut prin faptul că se implică activ în ajutorarea antreprenorilor români în a accesa fonduri europene destinate extinderii şi dezvoltării iniţiativelor lucrative private.

În acest sens, oamenii de afaceri, mai mici sau mai mari, au acum şansa să beneficieze fie de granturi oferite de Guvernul Norvegiei, fie de fonduri europene, menite să dezvolte afaceri care pleacă de la idei şi soluţii inovatoare.

Reproducem mai jos ofertele disponibile, cu rugămintea de a accesa, pentru detalii şi informaţii suplimentare, portalul fondal de dl Dumitru, www.anreprenorinromania.ro

I. Granturi Norvegiene 

Poti primi intre 50.000 euro – 200.000 euro sau intre 200.000 euro – 2 mil euro, in functie de schema de grant aleasa. Conditii de eligibilitate:
– IMM sau companie mare

– firma sa existe de minim 1 an calendaristic

– sa ai o idee inovatoare de proiect

Deadline depuneri: 28 Mai 2020

II. SME Instrument/EIC Accelerator

Finantare direct de la Comisia Europeana, poti primi intre 500.000 euro si 2.5 mil euro. Conditii de eligibilitate:

– firma sa fie IMM

– firma sa nu fie in dificultate

– idee inovatoare de produs/solutie noua

Deadline depuneri: 18 Martie, 19 Mai, 7 Octombrie 2020

III. Proiecte colaborative Orizont 2020

Buget pe proiect intre 1 – 7 mil euro, se depun in consortii internationale. Se pot finanta SALARII pentru echipa de cercetare, echipamente, licente software.

Deadline depuneri: apeluri deschise de mai multe ori pe an

IV. Programul Operational Regional 1.1.c (POR 1.1.c)

Poti primi pana la 200.000 euro pentru a implementa o solutie inovatoare sau pentru a introduce pe piata un nou produs. Se solicita parteneriat sau colaborare cu un ITT (Institut de Transfer Tehnologic). Conditii de eligibilitate:

– firma cu minim 1 an fiscal si cu profit pe 2019

– firma cu minim 1 angajat mediu

Daca prezinta interes oricare dintre programele de finantare mentionate, astept reply-ul tau sau un telefon la numarul 0732.077.575 .

sursa foto: e24.no

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here