Dumitru Voicu, un primar curajos
Dumitru Voicu, un primar curajos

Primarul comunei Miceşti, dl Dumitru Voicu, a revenit iar în prim-planul ştirilor de presă, după ce comis, deunăzi, o cugetare prin care zicea că „în România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii”.

Logica elementară zice că, de la vârsta de, să zicem, 70 de ani în jos, toţi cetăţenii români care s-au încăpăţânat să nu plece în bejenie sunt fie beţivi, fie puturoşi.

Aici ar intra, după aceeaşi logică elementară, inclusiv şefii dlui primar Voicu pe linie de partid.

Începând cu sensei Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş, continuând cu parlamentarii partidului, apoi cu pleiada de vicepreşedinţi (nu-i mai înşirăm pe toţi aici, pentru că oricum sunt prea mulţi) şi terminând cu ultimul aparatcik din Purcăreni sau Miceşti.

Ca atare, ne aşteptam la ceva luări de poziţie din partea conducerii PSD Argeş sau din partea vreunuia dintre parlamentarii acestui partid. Sau din partea cuiva destul de bărbat ca să-i atragă atenţia primarului năbădăios de la Miceşti să aibă grijă nu doar la ce vâră în gură, ci şi la ce scoate pe ea.

Că doar nu degeaba se zice în popor că gura bate…ştiţi dumneavoastră ce.

Aş! Nimic. Niciun demnitar pesedist, de niciun rang, n-a suflat o vorbă în spaţiul public. Ca şi cum primarul Voicu i-ar fi făcut academicieni, nu beţivi sau puturoşi. Vorba regretatului poet Adrian Păunescu, tac toţi cu bărbăţie.

Fraier ar fi primarul Voicu să nu le mai zică şi altele. Probabil, ar avea destule alte chestii în repertoriu.

sursa foto: captură video digi24.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here