Astăzi de la ora 19:30, liderul Ligii 2, CS Mioveni, primeşte vizita echipei Rapid Bucureşti.

Chiar dacă diferenţa din clasament este una destul de mare, CS Mioveni ocupând locul 1 cu 33 de puncte din 15 partide disputate, iar Rapid Bucureşti doar locul 7 cu 22 de puncte din 14 partide, va fi un meci destul de echilibrat.

Şi Mioveniul, şi Rapidul, sunt echipe capabile de orice.

Elevii antrenaţi de Marius Stoica vor să dovedească şi în faţa giuleştenilor că îşi merită locul din clasament.

Oaspeţii, pe de alt parte, trebuie să câştige dacă vor să ţină pasul cu plutonul fruntaş.

„Va fi o partidă destul de dificilă. Nu vrem să privim Rapidul de pe locul 1, vrem să rămânem cu capul pe umeri. Avem în faţă adversari valoroşi care pot rezolva oricând o situaţie de criză.

Rapid este un club iubit în toată ţara, vor avea suporteri mulţi şi la Mioveni… şi galerie şi fani de aici…Dar şi noi suntem pregătiţi, avem încredere, am muncit enorm de mult şi vrem ca şi după meci să rămânem unde suntem în momentul de faţă.

Este bine că vom juca într-o atmosferă foarte frumoasă şi vom face tot posibilul ca cele trei puncte să rămână la Mioveni. Avem jucători care pot evolua la acest nivel, unul dintre ei este Raul Costin, care a fost şi la ei.

Ştiu de spiritul lor, ştiu că galeria îşi susţine până la capăt echipa. Este normal să fie un joc diferit, dar nu ne temem pentru că am făcut partide bune cu echipele de tradiţie, ca UTA, Petrolul, FC Argeş. Aşteptăm un joc bun şi sperăm să câştigăm, credem acest lucru. Suntem într-o competiţie cu 19 echipe, nu doar cu UTA.

Este însă meritul jucătorilor că au îneţles ce vreau… Ei au calitate, au unitate şi au înţeles şi modul în care aleg primul unsprezece şi că e normal să le vină la toţi rândul… Ne aşteptăm la un număr mare de spectatori, dar sperăm să fie mulţi şi d-ai noştri în tribune.

Ceea ce fac suporterii lor este şi pentru celelalte echipe de învăţat. Galeria te poate ridica destul de bine în unele momente în joc!” spunea antrenorul Marius Stoica înainte de meciul cu Rapid, conform site-ului http://csmioveni.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here