Cel puţin nefericită izbucnirea deputatului PSD de Argeş, Cătălin Rădulescu „Mitralieră”, de a cere medicilor să dea majorările de lefuri înapoi, de a cere profesorilor să plece „la cules de fructe” în Occident, fermierilor să dea banii de subvenţie înapoi…şi oprim aici şirul neghiobiilor debitate de zisul parlamentar pesedist.

O primă reacţie a avut un tânăr ofiţer de Poliţie din Braşov, dl Ionuţ Răşică, lucru despre care am scris azi.

Printre alte replici memorabile primite de deputatul de Argeş se numără cea a unui fermier, Dan Cristian Ţandea, fondatorul unei din puţinele Cooperative Agricole din România postcomunistă, „Someş-Arieş”:

„Acest domn bate câmpii. Subvenţiile nu le-a dat nici PSD, nici PNL sau USR, ci sunt subvenţii europene, pe care le primesc toţi fermierii europeni. Actuala Politică Agricolă Comună europeană mai dureaza până în 2020, ce va fi după 2021 vom vedea”, a declarat dl Ţandea (foto sus).

„Să mă duc la fructe? Noi suntem cei care punem temelia profesiei, dar din păcate mulţi nu înţeleg acest lucru. Cel mai bine ar fi ca domnul Rădulescu să facă altceva în afară de politică”, i-a transmis o profesoară din Ploieşti.

„E o aberaţie ce spune…care izvorâşte din frustrarea de a nu fi el însuşi, vreodată, decât un purtător de diplomă, nu un medic”, a spus Livia Davidescu, medic primar oftalmolog, doctor în medicină.

sursa foto: Fermierul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here