În şedinţa de ieri a conducerii PSD, în afară de nişte numiri amuzante pentru ministerele Dezvoltării şi Transporturilor, s-a mai luat decizia de a-l propune pe deputatul de Argeş Mircea Drăghici ca şef al Autorităţii Electorale Permanente.

Autoritatea cu pricina duce lipsă de şef, întrucât precedentul, dl Daniel Barbu, a demisionat pentru a putea candida la alegerile europarlamentare, pe lista ALDE.

Iar cum dl Drăghici rămăsese fără „coledzi”, pentru că şeful statului l-a considerat nepotrivit pentru a conduce Ministerul Transporturilor, conducerea PSD (în speţă preşedintele Liviu Dragnea) a decis să îl recompenseze pe dl Drăghici cu acest post.

Unul călduţ, bine plătit (circa 12.000 lei lunar), cu rang de ministru, în fruntea unei instituţii-fantomă, care lucrează câte ceva o dată la patru ani, iar în rest, toacă cu voioşie cel puţin două milioane de euro pe an.

Nici că se putea găsi un post mai bun pentru dl Drăghici: e tot un fel de ministru, nu are nevoie de aprobarea preşedintelui Iohannis şi nu trebuie să facă mai nimic.

Nici măcar să meargă la casierie, ca să-şi ia leafa, pentru că i se virează direct pe card.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here