Deputatul PSD Liviu Pleşoianu, unul dintre cei mai vocali vectori de imagini ai partidului său, a cerut azi, prin-o postare pe contul său de facebook, expulzarea ambasadorului SUA în România, Hans Klemm.

 

„În acord cu prevederile Convenției de la Viena privind relațiile diplomatice, solicit EXPULZAREA de urgență a ambasadorului american Hans Klemm!

Date fiind ingerințele repetate în treburile interne ale țării mele, solicit expulzarea de urgență a ambasadorului Hans Klemm.

Dacă suntem cu adevărat un stat independent și suveran, dacă ne respectăm Constituția și pe noi înșine, nu mai putem tolera amestecul acestui ambasador în activitatea parlamentară și guvernamentală, precum și în justiția românească.

Nu e absolut deloc treaba ambasadorului Hans Klemm, așa cum nu e, în general, treaba niciunui ambasador cum anume hotărâm noi să ne construim propriul cadru legislativ! Nu e treaba lui Klemm în ce fel își desfășoară activitatea Inspecția Judiciară!”, a scris deputatul Pleşoianu.

Nu este pentru prima dată când deputatul pesedist se răfuieşte cu ambasadorul SUA la Bucureşti şi cere expulzarea acestuia. Dl Pleşoianu a mai solicitat acest lucru în vara anului trecut.

Evident, nici nu s-a pus măcar această problemă, la modul serios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here