Deputatul de Argeş Mircea Drăghici, care deţine şi funcţia de preşedinte al PSD Online (ce-o fi aia? – n.r.), a reacţionat, chiar azi, la scrisoarea grupului de lideri-rebeli ai partidului, care i-au cerut public preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să demisioneze şi de la cârma partidului, şi de la cea a Camerei Deputaţilor.

„…ceea ce se întâmplă astăzi în interiorul partidului nu ţine nici de manifestarea vreunei forme a democraţiei şi nici de statutul partidului. Statutul partidului stabileşte într-adevăr forurile în care funcţionează democraţia de partid şi în aceste foruri trebuie dezbătute problemele partidului, dacă există cu adevărat!

Această scrisoare nu respectă nici conduita cerută de partid, nici spiritul şi decenţa dezbaterii în PSD. Această scrisoare este mai degrabă o lovitură incorectă aplicată într-un moment ales prost.

Cum puteţi crede că o scrisoare poate să reprezinte modul democratic de manifestare într-un partid, şi mai grav, la nivelul conducerii unui partid? Nu suntem actori într-o schiţă a lui Caragiale! Cu toate că, din afară, aşa pare! Liderii unui partid nu fac scrisori, nu fac bileţele, nu semnează fiţuici”, a scris chiar azi, pe contul său de socializare, deputatul Drăghici, citat de agenţiile de presă.

„PSD, că partid de guvernământ, se află aproape de finalul luptei cu abuzurile judiciare, comise în trecutul apropiat de instituţii de forţă pe care le cunoaştem cu toţii. Că răspuns imediat dat semnatarilor aşa zisei scrisori, sprijin fără rezerve unitatea partidului şi pe preşedintele ales, Liviu DRAGNEA!…Trei lucruri nu pot fi trecute cu vederea, trei lucruri cu care vor să îngenuncheze România: 1. Gazele pe GRATIS – legea offshore; 2. Dreptul minorităţilor sexuale de a avea acces la copii – referendumul; 3. Pierderea puterii cătuşelor – legile justiţiei. Acestea sunt adevăratele motive pentru care Liviu Dragnea <trebuie executat>! Acestea sunt obiectivele celor care atacă, partidul şi România, din exterior!”, a mai scris dl deputat Drăghici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here