În afară de răfuiala cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu (foto) mai are, se pare, ceva socoteli de reglat şi cu deputatul Andrei Gerea, ales pe lista ALDE, tot în judeţul Argeş.

„Domnul Gerea, mare specialist în toate…lăsaţi-mă!…când a fost ministrul Economiei nu a făcut nimic.

Acest coleg argeşean ca şi mine şi-a permis, când era ministru, să lase să se distrugă Arpechim, unde erau vreo 5.000 de oameni, da? Nu mai spun de Oltchim.

Nu are nicio realizare, decât realizări negative. Să ne lase în pace cu filosofiile dânsului de mare specialist în anumite domenii. La Justiţie nu se pricepe absolut deloc, deci să îşi vadă de treaba lui”, a declarat dl Rădulescu, citat de agenţiile de presă.

„Să ne lase cocoşelul ăsta de Argeş”

Replica deputatului Andrei Gerea a venit prin intermediul agenţiei de presă Mediafax: „Cum să spun, Mitralieră nu prea merită multe replici, dar dacă a adoptat discursul PDL-ist legat de Arpechim, îi aduc aminte că atunci când eu m-am dus să mă văd cu sindicaliştii de la Arpechim, el stătea pe la colţul clădirii că nu avea curaj să vină în mijlocul lor.

Aşa că să ne lase cocoşelul ăsta de Argeş cu atâtea declaraţii, că el nu s-a remarcat cu nimic până acum, deci nu are rost să ne inflamăm prea tare în ceea ce îl priveşte. Nu este un element reprezentativ din PSD”, a declarat dl Gerea pentru agenţia de presă citată.

sursa foto: Camera Deputaţilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here