Deputatul „Mitralieră” atacă cu rafale lungi: „Nu suntem toţi tractorişti ajunşi vicepremieri sau electricieni ajunşi miniştri”

Date:

Share post:

Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu (fără îndoială, cel mai cunoscut parlamentar din judeţ, de când cu episodul cu mitraliera Kalaşnikov) şi-a făcut, ieri, cunoscută poziţia în duelul dintre cele două tabere din PSD, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul Radio France Internationale (RFI) România.

Dl Rădulescu şi-a manfestat în mod explicit susţinerea faţă de preşedintele partidului său, Liviu Dragnea, „mitraliindu-i” efectiv pe liderii grupării rebele anti-Dragnea.

„…disputa asta e publică, e urâtă, ne bagă pe toţi în aceeaşi oală. Totuşi, dintre oamenii ăştia nu suntem chiar… eu sunt medic chirurg, nu toţi suntem tractorişti care am ajuns vicepremieri sau eu ştiu, electricieni care am ajuns miniştri. Facem unii parte şi din familii burgheze sau semi-burgheze de pe vremuri, suntem intelectuali, nu poţi să bagi chiar pe toată lumea într-o oală şi toate mizeriile astea să se răsfrângă asupra noastră, a tuturor, din cauza unora care au nişte interese personale”, a declarat deputatul Rădulescu colegilor de la RFI România.

Probabil, tractoriştii sau electricienii ajunşi vicepremieri sau miniştri sunt dnii Paul Stănescu (vicepremier, inginer de meserie, fost preşedinte de Agromec) şi Ioan Deneş, care chiar a fost electrician înainte de a ajunge subinginer, iar acum e ministru al Apelor şi Pădurilor).

Vă lăsăm libertatea să descoperiţi fiecare dintre dumneavoastră cine e burghezul care abia acum bagă de seamă că a votat şi susţinut un guvern de electricieni, conduşi de un tractorist.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeș, victorie indolentă cu Progresul Spartac: 1-0 chinuit

FC Argeș a învins azi codașa codașelor, Progresul Spartac...

Horoscopul pentru luna februarie pentru zodia Balanță

Luna februarie vine cu promisiuni de schimbări și oportunități...

Noul Renault Scenic E-Tech electric, Maşina Anului 2024 la Salonul Auto de la Geneva

Noul Renault Scenic E-Tech electric a fost ales Maşina...

Hidrocentrala Vidraru, greu de retehnologizat. Zilele acestea, a şasea tentativă

Hidrocentrala Vidraru e la a şasea tentativă de retehnologizare,...

Muzica zilelor noastre: O baghetă de admirat oriunde, oricând

În mâinile sigure și energice ale germanului Walter Hilgers....

Protecția mașinii tale de intemperii – mai importantă ca oricând în zilele noastre 

Indiferent de climatul în care locuiești sau de zonele...