Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu (fără îndoială, cel mai cunoscut parlamentar din judeţ, de când cu episodul cu mitraliera Kalaşnikov) şi-a făcut, ieri, cunoscută poziţia în duelul dintre cele două tabere din PSD, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul Radio France Internationale (RFI) România.

Dl Rădulescu şi-a manfestat în mod explicit susţinerea faţă de preşedintele partidului său, Liviu Dragnea, „mitraliindu-i” efectiv pe liderii grupării rebele anti-Dragnea.

„…disputa asta e publică, e urâtă, ne bagă pe toţi în aceeaşi oală. Totuşi, dintre oamenii ăştia nu suntem chiar… eu sunt medic chirurg, nu toţi suntem tractorişti care am ajuns vicepremieri sau eu ştiu, electricieni care am ajuns miniştri. Facem unii parte şi din familii burgheze sau semi-burgheze de pe vremuri, suntem intelectuali, nu poţi să bagi chiar pe toată lumea într-o oală şi toate mizeriile astea să se răsfrângă asupra noastră, a tuturor, din cauza unora care au nişte interese personale”, a declarat deputatul Rădulescu colegilor de la RFI România.

Probabil, tractoriştii sau electricienii ajunşi vicepremieri sau miniştri sunt dnii Paul Stănescu (vicepremier, inginer de meserie, fost preşedinte de Agromec) şi Ioan Deneş, care chiar a fost electrician înainte de a ajunge subinginer, iar acum e ministru al Apelor şi Pădurilor).

Vă lăsăm libertatea să descoperiţi fiecare dintre dumneavoastră cine e burghezul care abia acum bagă de seamă că a votat şi susţinut un guvern de electricieni, conduşi de un tractorist.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here